در چه مواردی در زمان طلاق تا نصف دارایی زوج به زوجه می رسد؟
تنصیف دارایی در برخی اوقات می تواند یکی از حقوق مالی زوجه در زمان طلاق باشد. مطابق قانون زن برای اینکه بتواند از همسر خویش طلاق بگیرد باید شرایطی را ثابت کند. این شرایط یا مواردی هستند که قانون گذار در قوانین مختلف مثل قانون مدنی به آن اشاره نموده است. مانند عسر حرج برای زوجه یا عدم پرداخت نفقه به زوجه که در مادهی ۱۱۳۰ و ۱۱۲۹ قانون مدنی به آن اشاره شده است. شروطی هستند که در ضمن عقد نکاح و در زمان امضای سند ازدواج بین طرفین توافق می شود. برهمین اساس، در خواست طلاق برای زوجه میتواند دشواری هایی را به همراه داشته باشد . چراکه باید اموری را ثابت نماید که بتواند وکیل زوج در طلاق شود.
به بانوان محترم پیشنهاد می شود جهت سهولت در امر طلاق در زمان انعقاد عقد نکاح هر شرطی که مدنظر دارند در قباله ازدواج درج نمایند.
اما در چه صورتی زن می تواند تا نصف دارایی زوج را در زمان طلاق از او دریافت کند؟
با اینکه شرایط سختی در خصوص طلاق گرفتن زوجه از زوج مقرر میباشد، اما در مورد زوج موضوع تفاوت دارد. مطابق مادهی ۱۱۳۳ قانون مدنی مرد میتواند به شرط پرداخت حقوق مالی زوجه، هرزمان که بخواهد همسر خویش را طلاق دهد. منظور از حقوق مالی در این ماده حقوقی مثل پرداخت مهریه و نحله می باشد. اما در خصوص تنصیف دارایی، این شرط باید مورد قبول زوج در زمان امضای سند ازدواج قرار گیرد در غیر اینصورت زوجه نمی تواند از این شرط استفاده کند.
معرفی بهترین وکیل در شهر مشهد با دادپویه:
وکیل متخصص عفو و درخواست در مشهد – وکیل خانواده در مشهد – وکیل دعاوی ملکی و قراردادها – وکیل دعاوی تجاری در مشهد – وکیل قراردادهای بانکی در مشهد – وکیل در مشهد – مشاوره حقوقی – وکیل – وکیل مشهد – وکیل خوب در مشهد – بهترین وکیل مشهد – شماره وکیل مشهد
شرایط تملک زن از نصف دارایی مرد در زمان طلاق چه مواردی است؟
۱ – این شرط در ضمن عقد نکاح آمده باشد اعم از نکاح دائم یا موقت. ۲ – شرط مورد قبول و امضای زوج قرار گیرد. ۳ – شرط مورد قبول و امضای زوج قرار گیرد. ۴ – دارایی های زوج در زمان زوجیت حاصل شده باشد. پس اگر زوج قبل از ازدواج دارایی داشته باشد زن از آنها سهمی نخواهد برد. ۵ – طلاق زن به واسطهی تخلف او از وظایف زناشویی نباشد. ۶ -دارایی تا نصف به زوجه داده می شود نه نصف دارایی و مقدار آن نیز به تشخیص قاضی است، از یک ریال تا نصف دارایی مرد.
برای تحقق این موارد، دادگاه با توجه به اختیاراتی که دارد اقدام به تحقیق از وضعیت مالی زوج خواهد کرد . اموال اورا استعلام مینماید. پس از ارجاع امر به کارشناس جهت قیمت گذاری دارایی تا نصف آن را به زوجه پرداخت میکند. و زوج را نیز وکیل در طلاق می کند که خود را را مطلقه نماید. در این دعاوی بهتر است جهت اینکه حقوقی از طرفین تضییع نشود. با استفاده از وکلای مجرب و وکیل طلاق که کار تخصصی در این موارد انجام میدهد استفاده شود.
معرفی بهترین وکیل در امور حقوقی و قضایی مشهد با دادپویه
تلفن تماس : ۰۹۱۵۱۲۵۲۷۱۰
آدرس ایمیل : info@dadpuyeh.com
بدون دیدگاه