درحوادث رانندگی چه زمان به صندوق خسارتهای بدنی مراجعه کنیم؟ با دادپویه همراه باشید:
مطابق مادهی 21 قانون بیمه اجباری مصوب 1395 به منظور حمایت از زیاندیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه صندوق تامین خسارتهای بدنی پیش بینی شده است.این صندوق یک نهاد عمومی غیر دولتی می باشد و ایجاد آن کمک شایانی به جبران خسارت اشخاص ثالث زیان دیده مینماید.
هرچند با نوآوری در قانون بیمه اجباری مصوب 1395 و مطابق ماده ی 3 این قانون خسارت های بدنی و فوت راننده مسبب حادثه توسط شرکت های بیمه گر جبران خواهد شد. اما راننده مسبب حادثه در موارد بروز خسارت به او حق مراجعه به صندوق را ندارند چراکه مطابق ماده ی 21 قانون بیمه اجباری این صندوق فقط جهت جبران خسارت وارده به اشخاص ثالث پیش بینی شده است نه راننده مسبب حادثه.
موارد مراجعه به صندوق خسارتهای بدنی
موارد مراجعه به صندوق خسارتهای بدنی در ماده ی 21 بیان شده است که باتوجه به کلمه ی بطور کلی در ماده ی مذکور این موارد جنبه ی تمثیلی دارد نه حصری.مواردی از جمله، شناخته شدن وسیله ی نقلیه مسبب حادثه ، کسری پوشش بیمهنامه ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه ، تعلیق یا لغو پروانه شرکت بیمه و یا توقف و ورشکستگی این شرکت ها می باشد.
البته اشخاص ثالث در همه ی موارد نمی توانند جهت جبران خسارت به صندوق خسارت بدنی مراجعه کنند مواردی از قبیل خسارت به وسیله ی نقلیه ایشان، یا اثبات قصد زیاندیده در ایراد صدمه به خود و جریمه یا جزای نقدی ناشی از حکم دادگاه از این امر مستثنی می باشد، بنابراین، جهت مراجعه به این صندوق شروطی ایجابی و سلبی وجود دارد که باید رعایت گردد.
دادپویه همراه و مشاور شما در کلیه مسائل و مشکلات حقوقی وجزایی :
دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادپویه با داشتن بهترین وکیل در مشهد آماده قبول وکالت شما در کلیه پروندههای کیفری و دادگاه انقلاب ، دادگاه خانواده ، امور حسبی می باشد.
راههای تماس با ما در دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادپویه به شرح زیر است.
تلفن تماس : 09151252710
ایمیل: info@dadpuyeh.com
بدون دیدگاه